Με Επίκαιρη Ερώτηση που κατέθεσε σήμερα ο Νεκτάριος Σαντορινιός προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, φέρνει στη Βουλή το ζήτημα των μεγάλων καθυστερήσεων που παρουσιάζονται στην υπόθεση της κατασκευής του κλειστού γηπέδου Αρχαγγέλλου.
Όπως επισημαίνει ο βουλευτής Δωδεκανήσου, η Κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσες εξηγήσεις στην τοπική κοινωνία του Αρχαγγέλλου της Ρόδου για το γεγονός ότι ενώ η προηγούμενη Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχε μεριμνήσει από το 2018, ώστε να ενταχθεί η κατασκευή του έργου σε πρόγραμμα Σ.Δ.Ι.Τ., εντούτοις μέχρι σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά δηλαδή, δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Η κατασκευή του έργου βρίσκεται ακόμα στον αέρα, υπογραμμίζει, παρά και τη σύναψη Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Η απογοήτευση και η οργή είναι διάχυτες πια ανάμεσα στην τοπική κοινωνία δηλώνει στην Επίκαιρη Ερώτησή του ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ. Οι νησιώτες έχουν χορτάσει από παχιά λόγια και υποσχέσεις από αυτήν Κυβέρνηση που δεν έχει εφαρμόσει καμία πολιτική για τη Νησιωτικότητα και τις ανάγκες των νησιών.
Ενώπιος ενωπίω στην Βουλή, κατά τη διαδικασία συζήτησης της Επίκαιρης Ερώτησης, σημειώνει ο Νεκτάριος Σαντορινιός, η αρμόδια Υπουργός θα πρέπει να απαντήσει για ποιο λόγο έως και σήμερα δεν έχει προχωρήσει η υλοποίηση του έργου της κατασκευής και λειτουργίας του Κλειστού Γυμναστηρίου Αρχαγγέλου και να δεσμευτεί αν υπάρχει ένα σαφές χρονοδιάγραμμα για το έργο.

Font Resize