Αποχαιρετούμε μια χρονιά ανατροπών και αλλαγών, που όμως απέδειξε ότι η χώρα μας έχει όλες τις δυνατότητες και τα εχέγγυα για να βαδίσει δυνατή στο μέλλον. Το 2019 αφήνει πίσω του συγκινήσεις και δυσκολίες, χαρές και χαμόγελα, αλλά και πολλές στιγμές γεμάτες προσφορά, αγάπη, σκληρή προσπάθεια και αντοχή που ο λαός μας επέδειξε, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά το μεγαλείο ψυχής του.
Το 2020, προμήνυμα της νέας δεκαετίας που ανοίγεται μπροστά μας, εύχομαι να είναι το ορόσημο για την πραγμάτωση των ονείρων και των ευχών μας. Περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ο νέος χρόνος ελπίζω να φέρει στις αποσκευές του τα δώρα της Ειρήνης, της Δικαιοσύνης και της Αλληλεγγύης, που τόσο σε προσωπικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο, έχουμε ανάγκη.
Φέτος, ας είναι αυτές οι γιορτές και οι ευχές όλων μας, αφιερωμένες στα παιδιά, που βγήκαν μέσα από τις στάχτες του πολέμου και της ανισότητας, ζωντανά και γεμάτα όρεξη για ζωή. Αυτά τα παιδιά που σήμερα θα αλλάξουν χρόνο στην πατρίδα μας, είναι παιδιά όλων μας και η φάτνη της Ελλάδας, πιο ελπιδοφόρα από ποτέ, ας είναι μια ζεστή αγκαλιά.
Με τις σκέψεις μου σε αυτούς που θα περάσουν αυτές τις γιορτές μακριά από την οικογενειακή θαλπωρή, τους ναυτικούς μας που ο νέος χρόνος θα τους βρει μέσα στη θάλασσα, τις γυναίκες και τους άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι πιστοί στο καθήκον, απόψε θα αλλάξουν χρονιά στη βάρδια, αλλά και τους νησιώτες μας που σαν αγέρωχοι φαροφύλακες τιμούν τα σύνορα της Ευρώπης, εύχομαι σε όλους Καλή Πρωτοχρονιά και Ευτυχισμένο το νέο έτος!

Font Resize